MENU
  • TEKST
  • TEKST
  • TEKST
  • TEKST

Wie zijn wij?

We zijn een dynamisch duo dat hun innoverende producten aanbieden aan zowel horeca, KMO als industrie, zorginstellingen, scholen, kantooromgeving, .... Wij bieden een passende oplossing voor elke toiletruimte binnen elke organisatie. Wij zorgen voor een duurzaam en mooi vormgegeven totaalconcept.

Wat doen wij?

Als leverancier is het onze missie om innovatieve oplossingen aan te bieden voor de betere toilethygiëne met uitzonderlijke milieuprestaties. Daarom kijken wij verder dan alleen toilet- en handdoekpapier en bieden wij een complete oplossing voor uw toiletruimtes.

Met ‘PAPERO’ bieden wij uw gasten altijd een schoon en fris toilet. Met milieuvriendelijk papier, mooie dispensers en handige accessoires is uw toiletruimte compleet ingericht. Vertrouw op ‘PAPERO’ en kies voor een totale hygiëneoplossing voor uw toiletruimte.

Wij helpen u graag.

Onze kernwaarde

Onze missie wordt gedragen door onze kernwaarde: duurzaamheid.

Al wat we doen moet bijdragen aan een duurzame wereld. Voor ons betekent duurzaamheid het gelijktijdig nastreven van economisch rendement, milieuverbetering en sociale verantwoordelijkheid. Anders gezegd: wij willen waarde scheppen op de drie terreinen van People, Planet en Profit – Gelijktijdig.

Onze artikelen zijn een uitstekend voorbeeld van onze innovatie-inspanningen. Als verdeler maken wij gebruik van een nieuwe generatie hygiënepapier die volledig biologisch afbreekbaar is zonder schadelijke sporen in het milieu achter te laten. Daarvoor zijn alle chemicaliën die normaal tijdens de productie van hygiënepapier gebruikt worden onderzocht en waar nodig vervangen door natuurlijke en/of biologisch afbreekbare stoffen. Voor de productie van het door ons verdeelde papier werd er gebruik gemaakt van 100% groene stroom en groen gas. Hiermee besparen we fossiele brandstof en vermijden we uitstoot van CO2, waardoor het CO2- neutraal geproduceerd wordt.

Het door ons verdeelde hygiënepapier en het productieproces zijn beide gecertificeerd volgens de ‘Cradle to Cradle’ criteria.

Hoe?

Voor de eindgebruiker die onze dienstverlening inschakelen bieden wij een unieke overstapservice. Hiermee wordt de klant volledig geholpen naar de inrichting van de meest milieuvriendelijke toiletinrichting. Bovendien bieden we communicatieondersteuning die de overstap in de organisatie zichtbaar en gemakkelijk maakt.

1. Inventarisatie
2. Aanleveren
3. Inrichten en oplevering
4. Evaluatie en nazorg
5. Informatiemateriaal

Papero zorgt voor een totaaloplossing voor toiletruimtes : wij brengen organisaties eenvoudig een stuk dichter bij hun duurzaamheidsdoelstellingen. Naast toiletpapier bestaat ons concept ook uit papieren handdoekjes, handzeep, dispensersystemen en een uitgebreid pakket aan dienstverlenende en communicatieve ondersteuning.

Haagstraat, 19b
BE 2220 - Heist-op-den-Berg
GSM: 0468 28 24 23
BTW: BE598 786 542


webdesign:
www.q-net.be © 2019